Tanssin iloa elämään – sykettä ja mielialaa nostavat tanssiliikuntakurssit

Tanssikoulu Innon tanssiliikuntatunnit hohkaavat iloista tunnelmaa ja sykkivät vauhdikkaita latinalaisamerikkalaisia rytmejä. Tervetuloa mukaan!

Tanssikoulu Into tarjoaa sykettä kohottavia, hyvän mielen tanssitunteja, joissa hymy karkaa huulille ja liike vie mukanaan. Rytmien pyörteissä kunto kohoaa, liikkuvuus lisääntyy ja lihasvoima kasvaa. Monipuolisilla tanssiliikkeillä kehität myös tasapainoa ja kasvatat kokonaisvaltaista kehonhallintaa.

Tanssimalla parempaan oloon!

Musiikin ja liikkeen iloinen liitto piristää päivääsi ja hoitaa tutkitusti myös aivojen terveyttä. Tanssiessa aivojen eri osa-alueet yhdistyvät toisiinsa, minkä vuoksi tanssi kohentaa muistia ja terävöittää kognitiivisia kykyjä.  

Lukuisien terveysvaikutuksiensa lisäksi tanssi on myös loistava tapa irrottautua arjen askareista. Samasta lajista innostuneiden seurassa hyväntuulinen tunnelma on taattu!

Jatka vanhan hyvän lajin parissa tai aloita uusi koukuttava harrastus – pian se sujuu kuin tanssi!

Innostu mukaan tanssiin - Tanssiliikuntakurssit v. 2024

kilpaurheilutaustainen tanssinopettaja (AMK) Elina Keskitalo

Hyväntuulen alkeiskurssilla opit ensimmäiset askeleesi vauhdikkaista latinalaisamerikkalaisista tansseista. Opettelemme yhdessä mm. iloisen karnevalistisen samban ja kepeän leikittelevän cha cha chan helppoja perusaskelia. Napakkarytmisiä tansseja lähestytään aloittelijalle sopivaan tahtiin, joten mitään ennakko-osaamista ei tarvita. Aloita uusi, koukuttava harrastus – pian se sujuu kuin tanssi!

Aleksanterin teatteri, (TO) 29.8. – 10.10.2024 klo 12.00 – 12.55

Kuntotanssi 60+ edistyneiden ryhmä on sinulle, joka haluat nauttia iloisista latinalaisamerikkalaisista rytmeistä ja ylläpitää hyvää peruskuntoa! Kuntotanssi 60+ edistyneiden ryhmässä pidämme kunnon jamit, jossa heittäydymme mm. sambarytmeihin ja jiven kimmoisiin liikkeisiin. Tuntien iloinen tunnelma houkuttelee pitämään hauskaa kehonhuollon ohella! Kurssi on tarkoitettu jo pidempään tanssia harrastaneille. Tunneilla tanssitaan aina ilman tanssiparia.

Aleksanterin teatteri, (TI) 20.8. – 8.10.2024 klo 11.00 – 11.55  (104,00 e/hlö)

Aleksanterin teatteri, (TO) 22.8. – 24.10.2024 klo 11.00 – 11.55  (129,00 e/hlö)

Kasvata kuntoa vauhdikkaiden latinalaisamerikkalaisten tanssien parissa!
Tanssia & lihasvoimaa -kurssilla heittäydymme tanssien pyörteisiin
nopeatempoisten rytmien tahdissa – lajeina mm. karnevalistinen samba ja kepeäliikkeinen cha cha cha. Tanssien lomassa voimistamme kehoa perinteisillä jumppaliikkeillä. Kun kaipaat fyysisempää, hyväntuulista treeniä, tämä kurssi on sinulle! Kurssi sopii sekä nuoremmalle aikuisväelle että ikääntyneemmille.

Ei valitettavasti ole tällä hetkellä kurssitarjonnassa.

Heittäydy latinalaisamerikkalaisten rytmien pyörteisiin! Hyväntuulen kurssin aikana tanssitaan vauhdikkaita latinalaisamerikkalaisia tansseja, mm. iloisen karnevalistista sambaa ja kepeän leikittelevää cha cha chata. Napakkarytmiset, nopeatempoiset lajit nostavat tehokkaasti sykettä ja tuovat hymyn huulille! Kurssilla parannetaan yhdessä liikkuvuutta ja pidetään hauskaa. Tanssien lomassa tehdään tasapainoa kehittäviä harjoitteita, joilla haastat oman kehon hallintaa.

Aleksanterin teatteri, (MA) 19.8. – 21.10.2024 klo 10.00 – 10.55

MIKÄ KURSSI SOPII MINULLE?

Jos oma sopivuus tunnille huolestuttaa tai epäröit, mille kurssille ilmoittautua, voit aina ottaa yhteyttä!