Innostu mukaan tanssiin!

PARITANSSIKURSSIT

Vauhtia, iloa ja energiaa elämään! Latinalaistanssin alkeiskurssilla tanssimme sambaa, cha cha chata ja rumbaa. Opetus lähtee aivan alkeista – vaikka et olisi koskaan tanssinut askeltakaan, pärjäät porukassa mainiosti. Osallistu kurssille mieluiten oman parin kanssa.

Vauhtia, iloa ja energiaa elämään! Latinalaistanssin jatkokurssilla tanssimme sambaa, cha cha chata, rumbaa ja jivea. Tässä ryhmässä tarvitset jo hieman tanssitaustaa ja lajiharrastuneisuutta latinalaistansseista. Uudistamme koreografioita ja opettelemme uusia tanssikuviota.

Latinalaistanssitekniikka-kurssi on tanssitekniikkaan painottuva paritanssikurssi kaikille, jotka haluavat syventää osaamistaan latinalaistansseissa. Kurssilla harjoittelet tanssitekniikkaa seuraavissa lajeissa: samba, cha cha cha, rumba, paso doble ja jive. Tunnilla tehdään paljon harjoitteita myös itsenäisesti kehittäen omaa teknistä osaamista. Kurssi sopii parhaiten latinalaistanssien perusteet osaavalle.

Latinalaistanssien vapaaharjoitus on sinulle, joka haluat omien viikkotuntiesi lisäksi harjoitella vielä vähän enemmän! Tunneilla treenaamme intensiivisesti sambaa, cha cha chata, rumbaa ja jiveä. Vapaaharjoitus on erinomainen tapa petrata omaa tanssitaitoa ja kohottaa kuntoa. Tanssinopettaja on aina paikalla, joten vapaaharjoitusvuoroilla voit esittää myös erilaisia mieltä askarruttavia kysymyksiä.

Tervetuloa paritanssin pyörteisiin! Paritanssin alkeiskurssi on tanssitaidon yleissivistävä starttipaketti, jossa tanssitaan yleisimpiä Suomessa tanssittavia paritansseja, mm. valssia, foksia, tangoa ja fusku(jive)a. Tällä kurssilla opit suosituimpien paritanssien perusaskeleet, joiden turvin hurmaat häähumussa, pärjäät pikkujouluissa ja liu´ut lattialla lavatansseissa! Opetus lähtee aivan alkeista – vaikka et olisi koskaan tanssinut askeltakaan, pärjäät porukassa mainiosti. Osallistu kurssille mieluiten oman parin kanssa.

Paritanssin jatkokurssilla jatkamme siitä, mihin alkeiskurssilla jäimme. Jatkamme suosituimpien paritanssien harjoittelua alkeiskurssilta tutuissa tanssilajeissa (valssi, foksi, tango ja fusku) ja lisäämme lajivalikoimaan myös cha cha chan ja hitaan englantilainen valssin. Jos olet joskus tapaillut jaloillasi näiden tanssilajien askelia, voit tulla kurssille myös alkeiskurssia käymättä. Osallistu kurssille mieluiten oman parin kanssa.

Paritanssin edistyneiden ryhmässä jatkamme paritanssien harjoittelua (valssi, foksi, tango, fusku, cha cha cha ja hidas englantilainen valssi). Uusina lajeina mukana tulevat lisäksi rumba ja slow foxtrot. Paritanssin edistyneiden ryhmässä tarvitset jo tanssitaustaa ja lajiharrastuneisuutta. Harjoittelemme yhdessä tanssitekniikkaa ja hiomme kuvioita hauskanpitoa unohtamatta! Osallistu kurssille mieluiten oman parin kanssa.

Paritanssin konkarit on tavoitteellinen tanssiurheiluryhmä, jossa lajeja svengaavat jo pitkään harrastaneet parit. Varmajalkaisten konkareiden ryhmässä on haasteellinen taso, joten se sopii sinulle, jolla on jo erittäin vahva ja vankka tanssitaito. Osallistu kurssille mieluiten oman parin kanssa!

Yksityistunnilla saat tehokasta ja täsmällistä opetusta juuri niihin tarpeisiin, joihin toivot. Sali, opettaja ja ohjaus – kaikki teitä kahta varten!

Yksityistunneilla saat tehokasta ja täsmällistä opetusta juuri niihin tarpeisiin, joihin toivot. Kolmen kerran yksityistuntipaketin avulla saat enemmän harjoitusta ja varmuutta toiveidesi tanssiaskeliin. Sali, opettaja ja ohjaus – kaikki teitä kahta varten!

Tule teemakursseille tapailemaan eri tanssilajien askeleita! Kolmen kerran vaihtuvateemaisilla kursseilla opit kulloinkin aiheena olevan tanssin perusliikkeitä ja tanssitekniikkaa. Opetus lähtee aivan alkeista − vaikka et olisi koskaan tanssinut askeltakaan, pärjäät porukassa mainiosti! Osallistu kurssille mieluiten oman parin kanssa. Seuraa ajankohtaisia teemakursseja kalenterista tai aikataulusta!

Vakiotanssitekniikka on tanssitekniikkaan painottuva paritanssikurssi kaikille, jotka haluavat syventää osaamistaan vakiotansseissa. Kurssilla harjoittelet tanssitekniikkaa seuraavissa lajeissa: hidas englantilainen valssi, tango, wieninvalssi, slow foxtrot ja quickstep. Tunnilla tehdään paljon harjoitteita myös itsenäisesti kehittäen omaa teknistä osaamista. Kurssi sopii parhaiten vakiotanssien perusteet osaavalle.

Vakiotanssien vapaaharjoitus on sinulle, joka haluat omien viikkotuntiesi lisäksi harjoitella vielä vähän enemmän! Tunneilla treenaamme intensiivisesti hidasta englantilaista valssia, tangoa, wieninvalssia, foxtrotia ja quickstepiä. Vapaaharjoitus on erinomainen tapa petrata omaa tanssitaitoa ja kohottaa kuntoa. Tanssinopettaja on aina paikalla, joten vapaaharjoitusvuoroilla voit esittää myös erilaisia mieltä askarruttavia kysymyksiä.

TanssiliikuntaKURSSIT

Hyväntuulen alkeiskurssilla opit ensimmäiset askeleesi vauhdikkaista latinalaisamerikkalaisista tansseista. Opettelemme yhdessä mm. iloisen karnevalistisen samban ja kepeän leikittelevän cha cha chan helppoja perusaskelia. Napakkarytmisiä tansseja lähestytään aloittelijalle sopivaan tahtiin, joten mitään ennakko-osaamista ei tarvita. Aloita uusi, koukuttava harrastus – pian se sujuu kuin tanssi!

Kuntotanssi 60+ edistyneiden ryhmä on sinulle, joka haluat nauttia iloisista latinalaisamerikkalaisista rytmeistä ja ylläpitää hyvää peruskuntoa! Kuntotanssi 60+ edistyneiden ryhmässä pidämme kunnon jamit, jossa heittäydymme mm. sambarytmeihin ja jiven kimmoisiin liikkeisiin. Tuntien iloinen tunnelma houkuttelee pitämään hauskaa kehonhuollon ohella! Kurssi on tarkoitettu jo pidempään tanssia harrastaneille. Tunneilla tanssitaan aina ilman tanssiparia.

Kasvata kuntoa vauhdikkaiden latinalaisamerikkalaisten tanssien parissa!
Tanssia & lihasvoimaa -kurssilla heittäydymme tanssien pyörteisiin nopeatempoisten rytmien tahdissa – lajeina mm. karnevalistinen samba ja kepeäliikkeinen cha cha cha. Tanssien lomassa voimistamme kehoa perinteisillä jumppaliikkeillä. Kun kaipaat fyysisempää, hyväntuulista treeniä, tämä kurssi on sinulle! Kurssi sopii sekä nuoremmalle aikuisväelle että ikääntyneemmille.

Heittäydy latinalaisamerikkalaisten rytmien pyörteisiin! Hyväntuulen kurssin aikana tanssitaan vauhdikkaita latinalaisamerikkalaisia tansseja, mm. iloisen karnevalistista sambaa ja kepeän leikittelevää cha cha chata. Napakkarytmiset, nopeatempoiset lajit nostavat tehokkaasti sykettä ja tuovat hymyn huulille! Kurssilla parannetaan yhdessä liikkuvuutta ja pidetään hauskaa. Tanssien lomassa tehdään tasapainoa kehittäviä harjoitteita, joilla haastat oman kehon hallintaa.

HäätanssiKURSSIT

Häätanssikurssi on ihanteellinen, ytimekäs tiiviskurssi juhlapäivän tansseja varten. Kurssin aikana opetellaan wieninvalssin (nopea valssi) lisäksi foksia ja fusku(jive)a. Tämä takuuvarma tanssikolmikko pelastaa sinut elämäsi tärkeimpänä päivänä – ja näitä pääset takuulla tanssimaan myös muissa elämäsi juhlatilanteissa! Kurssille ovat tervetulleita sekä avioon aikovat että juhlavieraat. Kurssin jälkeen voit lisämaksusta (76 €) osallistua yksityistunnille, jossa häätanssin koreografia voidaan sovittaa omaan kappaleeseesi. 

Häävalssikurssi on suureen päivään valmistava intensiivikurssi, jonka avulla häävalssi taittuu kauniisti niin avioparilta kuin juhlavierailtakin. Kurssi keskittyy valssin perusteisiin, joiden lisäksi opetellaan muutamia näyttäviä ja helposti opittavia kuvioita. Hääpari voi hyödyntää kuviot sellaisenaan tai poimia liikkeistä omaan tanssiinsa ne, jotka parhaiten sopivat omille jaloille. Tanssille tehdään myös elegantti aloitus ja lopetus. Kurssin jälkeen voit lisämaksusta (76 €) osallistua vielä yksityistunnille, jossa häätanssin koreografia voidaan sovittaa omaan kappaleeseesi.

Unelmien Häävalssikurssilla harjoitellaan ahkerasti wieninvalssin (nopea valssi) perusteita, jotta tanssi taittuu täydellisesti juhlapäivänä. Kolmen harjoituskerran teemakurssilla harjoittelet runsaasti, jolloin tanssiin syntyy uudenlaista itsevarmuutta. Juhlapäivänä hääpuvun helmat ja sulhasen solmio heilahtavat takuulla hallitusti! Kurssille ovat tervetulleita sekä avioon aikovat että muu juhlaväki.

Häävalssin tai -tanssin koreografia, 90 €/2 hlöä (60 min.)

Kaksin aina kaunehin -koreografiapaketti 170 €/2 hlöä (2 x 60 min.)

Yksityistunnilla saatte toiveidenne mukaista tanssinopetusta omassa tahdissanne. Luomme kauniin koreografian valitsemaanne kappaleeseen, jonka tahdissa tanssitte elämänne mieleenpainuvimmat askeleet. Yksityistunnilla käytössänne on koko tila, opettajan jakamaton huomio ja valitsemanne kappale, johon rakennamme oman, uniikin tanssinne.

MIKÄ KURSSI SOPII MINULLE?

Jos oma sopivuus tunnille huolestuttaa tai epäröit, mille kurssille ilmoittautua, voit aina ottaa yhteyttä!