Tanssikoulu INTO

– Tanssin ilosanomaa jo 20 vuotta

Tanssikoulu Into on innostava ja tasokas tanssikoulu, jossa on hyvä henki ja iloinen tekemisen meininki. Meillä tanssit omalla tahdillasi ja tavoitteellasi kannustavan, ammattitaitoisen tanssinopettajan johdolla. Haet tanssista sitten hyvää mieltä, taitoa tai kuntoa, Tanssikoulu Into on sinulle!

Tanssikoulu Innossa tanssivat kaiken tasoiset tanssijat aloittelijoista konkareihin. Meillä voit treenata toiveidesi tanssiaskelia joko yksin, parin kanssa tai ryhmässä – tärkeintä on, että saavutat omat tavoitteesi!

TANSSITAITOA JA ILOA ELÄMÄÄN!

Kahden vuosikymmenen ajan parketeillamme on tapailtu niin tavoitteellista tanssia kuin ensikertalaisten askelia, keinahdeltu valssia kuin jammailtu jiveäkin.

Salien seinien sisällä on nautittu liikkumisen ilosta ja energisistä elämyksistä, kohdattu hyväntuulisia hymyjä ja kivoja kurssikavereita. Löydetty arkeen iloa, kehonhallintaan haastetta ja piristysruiskeita
pimeään!

Heittäydy tanssin pyörteisiin, kohota kuntoa ja kehitä tanssitaitojasi – samanhenkisten seurassa hyvä tuuli on taattu!

Kannustavaa opetusta tanssijoiden ehdoilla

Tanssikoulu Innossa tanssin tähtihetkiä on rakennettu kehityksestä, kannustuksesta ja iloisista onnistumisen kokemuksista jo kahden vuosikymmenen ajan. Sama innostava tunnelma jatkuu, kun 20. toimintavuotemme starttaa v. 2024!

Tanssikurssien opetus etenee vaiheittain, jotta voit kehittyä tanssijana askel askeleelta. Voit edetä lajista toiseen tai tasolta toiselle omien tavoitteidesi ohjaamana.  

Tanssikurssien pienet ryhmäkoot mahdollistavat henkilökohtaisemman ohjauksen, ja yksityistunneilla saat vieläkin täsmällisempää, toiveidesi mukaista opetusta. Tanssikoulu Into haluaa tarjota parasta mahdollista tanssinopetusta tanssiin innostuneille!

Tukenasi toimii kilpaurheilutaustainen tanssinopettaja (AMK) Elina Keskitalo, joka on innostanut ihmisiä musiikin ja liikkeen iloiseen liittoon jo 20 vuoden ajan.

ALOITTELIJA TAI KONKARI – OTAMME SINUT LÄMPIMÄSTI VASTAAN

Uuden harrastuksen aloittamiseen et tarvitse täydellistä rytmitajua, ballerinan keveyttä tai tankotanssijan taipuisuutta − vaikka et koskaan olisi tanssinut askeltakaan, löydät Tanssikoulu Innosta hyvähenkisen porukan, jossa löytää tanssin ilo ja taito. Korkeatasoinen opetuksemme tarjoaa haasteita myös edistyneimmille ja tavoitteellisimmat tanssijat ovatkin harrastaneet meillä jo vuosikausia.

Parhaiten löydät meidät sieltä, missä nauru raikaa – tule mukaan!

Tanssikoulu Innon toiminnasta vastaa Elina Keskitalo

Minulle tärkeintä tanssinopetuksessa on, että tekeminen on hauskaa ja innostavaa!

Opetuksessani voit treenata toiveidesi tanssiaskelia joko yksin, parin kanssa tai ryhmässä – tärkeintä on, että saavutat tavoitteesi!

Tanssinopettajana olen aito, avoin ja osaava. Haluan tarjota oppilailleni vain parasta, mikä näkyy opetuksessani
omistautuneisuutena ja suunnitelmallisuutena.

Vastaan itse
kurssitarjonnan suunnittelusta ja toteutuksesta, minkä vuoksi voin järjestää myös tanssijoiden toiveiden mukaisia tanssikursseja. Laita vain viestiä tai nykäise tunnilla hihasta, niin laitetaan innostavat ideat yhteistuumin toimeen!

  

Elina Keskitalo

Tanssinopettaja AMK 2006

Suomen Tanssinopettajain Liitto (STOL ry) kilpatanssin tutkinto 2003

IDTA: International Dance Teachers Association

  • Licentiate Latin Branch 2003
  • Licentiate Ballroom Branch 2002
  • Associate Latin Branch 2002
  • Associate Ballroom Branch 2001

Yhteystiedot

Käyntiosoite

Aleksanterin Teatteri, Bulevardi 23–27, 00180 Helsinki

Postiosoite

Tanssikoulu Into
Laivalahdenkaari 26 D 45
00810 Helsinki

Y-tunnus: 1902637–4

Sähköposti:  info@tanssikouluinto.fi

Puhelin + 358 40 557 2029

Keskitalo Elina