Tanssikoulu INTO

– Tanssitaitoa ja iloa elämään!

Tanssikoulu Into on innostava ja tasokas tanssikoulu, jossa on hyvä henki ja iloinen tekemisen meininki. Meillä tanssit omalla tahdillasi ja tavoitteellasi kannustavan ja ammattitaitoisen tanssinopettajan johdolla. Haet tanssista sitten hyvää mieltä, taitoa tai kuntoa, Tanssikoulu Into on sinulle!

Tanssikoulu Innossa tanssivat kaiken tasoiset tanssijat aloittelijoista konkareihin. Meillä voit treenata toiveidesi tanssiaskelia joko yksin, parin kanssa tai ryhmässä – tärkeintä on, että saavutat omat tavoitteesi!

Kannustavaa opetusta tanssin ehdoilla

Tanssikoulu Innossa tanssin tähtihetket rakentuvat kehityksestä, kannustuksesta ja iloisista onnistumisen kokemuksista. Tanssikurssien opetus etenee vaiheittain, jotta voit kehittyä tanssijana askel askeleelta. Voit edetä lajista toiseen tai tasolta toiselle omien tavoitteidesi ohjaamana.  

Tanssikurssien pienet ryhmäkoot mahdollistavat henkilökohtaisemman ohjauksen, ja yksityistunneilla saat vieläkin täsmällisempää, toiveidesi mukaista opetusta. Tanssikoulu Into haluaa tarjota parasta mahdollista tanssinopetusta tanssiin innostuneille!

Tukenasi toimii kilpaurheilutaustainen tanssinopettaja (AMK) Elina Keskitalo, joka on innostanut ihmisiä musiikin ja liikkeen iloiseen liittoon jo 19 vuoden ajan.

ALOITTELIJA TAI KONKARI – OTAMME SINUT LÄMPIMÄSTI VASTAAN

Uuden harrastuksen aloittamiseen et tarvitse täydellistä rytmitajua, ballerinan keveyttä tai tankotanssijan taipuisuutta − vaikka et koskaan olisi tanssinut askeltakaan, löydät Tanssikoulu Innosta hyvähenkisen porukan, jossa löytää tanssin ilo ja taito. Korkeatasoinen opetuksemme tarjoaa haasteita myös edistyneimmille ja tavoitteellisimmat tanssijat ovatkin harrastaneet meillä jo vuosikausia.

Parhaiten löydät meidät sieltä, missä nauru raikaa – tule mukaan!

Tanssikoulu Innon toiminnasta vastaa Elina Keskitalo

Minulle tärkeintä tanssinopetuksessa on, että tekeminen on hauskaa ja innostavaa. Opetuksessani voit treenata toiveidesi tanssiaskelia joko yksin, parin kanssa tai ryhmässä – tärkeintä on, että saavutat omat tavoitteesi! 

Tanssinopettajana olen aito, avoin ja asiani osaava. Haluan tarjota oppilailleni vain parasta, mikä näkyy opetuksessani
omistautuneisuutena ja suunnitelmallisuutena. Vastaan itse
kurssitarjonnan suunnittelusta ja toteutuksesta, mikä mahdollistaa myös
toiveiden mukaisten tanssikurssien järjestämisen.  

Elina Keskitalo

Tanssinopettaja AMK 2006

Suomen Tanssinopettajain Liitto (STOL ry) kilpatanssin tutkinto 2003

IDTA: International Dance Teachers Association

  • Licentiate Latin Branch 2003
  • Licentiate Ballroom Branch 2002
  • Associate Latin Branch 2002
  • Associate Ballroom Branch 2001

Yhteystiedot

Käyntiosoite

Aleksanterin Teatteri, Bulevardi 23–27, 00180 Helsinki

Postiosoite

Tanssikoulu Into
Laivalahdenkaari 26 D 45
00810 Helsinki

Y-tunnus: 1902637–4

Sähköposti:  info@tanssikouluinto.fi

Puhelin + 358 40 557 2029

Keskitalo Elina