Kun on aika sanoa tahdon!
Tanssiaskeleet elämäsi tärkeimpään päivään

Elämäsi tärkeimpänä päivänä haluat, että kaikki sujuu täydellisesti. Me haluamme samaa. Tanssikoulu Innon häätanssikursseilla varmistat, että suurena päivänä tanssisi taittuu juhlaparketilla kuin unelma.

Kun haluat kaiken sujuvan kuin tanssi

Suurena päivänä moni asia saattaa mietityttää. Kun tiedät, että juhlaparketilla ei tarvitse jännittää, voit astella alttarille rauhallisin mielin. Hyvällä harjoittelulla hiomme tanssiliikkeet kuntoon ennen hääjuhlaa – tarvittaessa tiukallakin aikataululla!

Tanssikoulu Innon häätanssikursseilla harjoittelet tulevan puolisosi kanssa ryhmässä. Kaappaa mukaan myös appivanhemmat, kaasot ja bestmanit − yhdessä osallistuminen on paitsi hyödyllistä, myös mahdottoman hauskaa!

Varaa paikkasi tanssikursseille sähköpostitse (info@tanssikouluinto.fi) 

KUN HALUAT JOTAIN OMAA JA UNIIKKIA
– HÄÄTANSSI YKSITYISOPETUKSENA

Yksityistunnilla saatte toiveidenne mukaista tanssinopetusta omassa tahdissanne. Luomme kauniin koreografian valitsemaanne kappaleeseen, jonka tahdissa tanssitte elämänne mieleenpainuvimmat askeleet. Yksityistunnilla käytössänne on koko tila, opettajan jakamaton huomio ja valitsemanne kappale, johon rakennamme oman, uniikin tanssinne.

HEHKU HÄISSÄ JA HURMAA PARKETILLA
– HÄÄTANSSIKURSSIT v. 2024

Häätanssikurssi on ihanteellinen, ytimekäs tiiviskurssi juhlapäivän tansseja varten. Kurssin aikana opetellaan wieninvalssin (nopea valssi) lisäksi foksia ja fusku(jive)a. Tämä takuuvarma tanssikolmikko pelastaa sinut elämäsi tärkeimpänä päivänä – ja näitä pääset takuulla tanssimaan myös muissa elämäsi juhlatilanteissa! Kurssille ovat tervetulleita sekä avioon aikovat että juhlavieraat. Kurssin jälkeen voit lisämaksusta (80 €) osallistua yksityistunnille, jossa häätanssin koreografia voidaan sovittaa omaan kappaleeseesi.

Aleksanterin teatteri, (KE) 15.5. – 29.5.2024 klo 18.30 – 19.30  TÄYNNÄ!

Häävalssikurssi (1 x 90 min.) on suureen päivään valmistava intensiivikurssi, jonka avulla häävalssi taittuu kauniisti niin avioparilta kuin juhlavierailtakin. Kurssi keskittyy valssin perusteisiin, joiden lisäksi opetellaan muutamia näyttäviä ja helposti opittavia kuvioita. Hääpari voi hyödyntää kuviot sellaisenaan tai poimia liikkeistä omaan tanssiinsa ne, jotka parhaiten sopivat omille jaloille. Tanssille tehdään myös elegantti aloitus ja lopetus. Kurssin jälkeen voit lisämaksusta (80 €) osallistua vielä yksityistunnille, jossa häätanssin koreografia voidaan sovittaa omaan kappaleeseesi.

Aleksanterin teatteri, 5.6.2024 klo 18.00 – 19.30  TÄYNNÄ!

Aleksanterin teatteri, 14.6.2024 klo 17.30 – 19.00

Aleksanterin teatteri, 11.7.2024 klo 18.00 – 19.30

Aleksanterin teatteri, 5.8.2024 klo 18.00 – 19.30

Aleksanterin teatteri, 11.12.2024 klo 18.00 – 19.30  (47,00 e/hlö)

Unelmien Häävalssikurssilla harjoitellaan ahkerasti wieninvalssin (nopea valssi) perusteita, jotta tanssi taittuu täydellisesti juhlapäivänä. Kolmen harjoituskerran teemakurssilla harjoittelet runsaasti, jolloin tanssiin syntyy uudenlaista itsevarmuutta. Juhlapäivänä hääpuvun helmat ja sulhasen solmio heilahtavat takuulla hallitusti! Kurssille ovat tervetulleita sekä avioon aikovat että muu juhlaväki.

Aleksanterin teatteri, (KE) 14.8. – 28.8.2024 klo 18.30 – 19.25

Häävalssin tai -tanssin koreografia, 95 €/2 hlöä (55 min.)

Kaksin aina kaunihimpi -koreografiapaketti 180 €/2 hlöä (2 x 55 min.)

Yksityistunnilla saatte toiveidenne mukaista tanssinopetusta omassa tahdissanne. Luomme kauniin koreografian valitsemaanne kappaleeseen, jonka tahdissa tanssitte elämänne mieleenpainuvimmat askeleet. Yksityistunnilla käytössänne on koko tila, opettajan jakamaton huomio ja valitsemanne kappale, johon rakennamme oman, uniikin tanssinne.

ANNA LAHJAKSI JOTAKIN AITOA
– PYSYVÄÄ TANSSITAITOA!

Yksityistunti on ihana aineeton lahja hääparille joko etukäteen tai häälahjaksi suurena päivänä. Tanssilahjakortit voi käyttää myös perinteiseen paritanssikurssiin.

MIKÄ KURSSI SOPII MINULLE?

Jos oma sopivuus tunnille huolestuttaa tai epäröit, mille kurssille ilmoittautua, voit aina ottaa yhteyttä!