Tanssikoulu INTO

– Innolla mukaan tanssimaan!

Kesäkausi 3. – 20.6.2024

Syyskausi 5.8. – 15.12.2024

Kevätkausi alkaa 7.1.2025

Ilmoittautuminen

Tanssikursseille ilmoittaudut kätevästi sähköpostitse: info@tanssikouluinto.fi

Huomaathan, että ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumalla hyväksyt, että tanssikurssin maksu erääntyy maksettavaksi peruutusehtojen mukaisesti.

Maksutavat

Tanssikurssit maksetaan laskulla kurssin alkaessa. Maksuvälineenä käyvät myös Edenred Oy:n virikesetelit, ePassi, Smartum Oy:n liikunta- ja kulttuurisetelit ja Smartum Oy:n verkkomaksu (Smartum-saldo).

Peruutukset ja hyvitykset

Jos joudut perumaan osallistumisesi, ilmoitathan peruutuksesta vähintään kolme (3) arkipäivää ennen kurssin aloitusta. Tätä myöhemmin tehdyistä peruutuksista veloitamme kurssin/yksityistunnin hinnan täysimääräisenä. Pelkkä tunneilta poisjääminen ei ole peruutus, joten ilmoitathan ystävällisesti peruutukset sähköpostitse alla oleviin yhteystietoihin.

Satunnaisia poissaoloja kursseilta ei hyvitetä rahassa, mutta poissaoloja on mahdollista käydä korvaamassa muilla vastaavilla viikkotunneilla. Poissaolojen korvaaminen on mahdollista sen kurssin aikana, jolle olet ilmoittautunut. Jälkikäteen poissaoloja ei enää voi korvata.

Vakuutukset

Jos haluat varmistua omasta vakuutusturvasta tanssiessasi, otathan yhteyttä omaan vakuutusyhtiöösi. Tanssikoulu Into ei vakuuta oppilaita tanssikurssien aikana. Tanssikoulu Into ei vastaa harjoitustiloihin tai pukuhuoneisiin unohtuneista tavaroista – pidäthän siis hyvää huolta omaisuudestasi!

Tietosuoja

Tietosi ovat meillä turvassa! Tanssikoulu Into kunnioittaa yksityisyyttäsi, emmekä koskaan luovuta henkilötietojasi kolmansille osapuolille ilman lupaasi. Lue EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaselosteemme täältä.

Tanssinopettaja Elina Keskitalo

Yhteystiedot

Käyntiosoite

Aleksanterin Teatteri, Bulevardi 23–27, 00180 Helsinki

Postiosoite

Tanssikoulu Into
Laivalahdenkaari 26 D 45
00810 Helsinki

Y-tunnus: 1902637–4

Sähköposti: info@tanssikouluinto.fi

Puhelin + 358 40 557 2029